ehhm?

Helluu XD srry för den såliga updaten, jag har nte varit hemma i helgen så jag har nte kunnat skriva och jag har nte pallat att skriva ngt innan/efter de. Jag va i Norrköping på tattppmässan i helgen me mamma, pappa, Gert, Ulle, Annika, Emelie, Rob & Kerstin, Jag fick ett par linser av mamma o pappa, jag hade dom på mejj hela kvällen när vii kom tbx te hotellet så satte jag på mejj dom och sen så gick vii ner till lobbyn och Gert & Ulle satt redan där nere så jag tänkte skrämma dom men Gert såg mej så jag gjorde ett tecken åt hmn att nte säga ngt så jag kunde skrämma Ulle och hon blev ganska rädd men jag hade linserna på mejj så hon blev räddare, sen satte vii oss och käkade igen och efter de så snackade vii, sen skulle Ulle gå till Statoil och köpa cigg klockan va typ 22.20 så jag och Annika följde me henne dit sen när vii kom tbx så fick jag en alkoholfri drink och sen gick vii upp på rummet kollade på tv klockan va typ 23.30 och sen när vii kollat på tv en stund så somnade jag, de va ungefär min helg/lördag. De va så jävla roligt!! Hur har eran helg varit??

XoXo<33

Dålig update!

Helluuu xD srry för den dåliga updaten, har inte haft orken, har ont i bäcknet ( ele hur de stavas ) och så e plutten ( Emilia ) här nu, hur har eran vecka varit??


Skolan =(

Heey, asså jag har haft fullt upp med skolan så jag har inte haft tid att skriva så de e drf jag nte har skrivit på länge, men i måndas så varjag hemma för jag mådde inte så bra =( men nu e jga frisk igen, Carro åker jue till sälen imorgon ( nii som läser hennes blogg vet de ) så de kmr att bli grymt tomt utan henne här hemma, jag kan ju lixom, inte ringa/messa och fråga "hänger du me ut, behöver snacka" med de gäller bara dom 4 närmsta dagarna, dom kmr hem på söndag, Emilia kmr jue u helgen och de ska bli ganska roligt hon och jag ska kanske gå på bio medans mamma och pappa går och kollar på saker inne i stan =) jag saknar den lilla plutten när hon nte e här =p nu kmr hon "döda" mej för att jag kallar henne pultten men de skiter jag i hon e ju en plutt =p nä men hon e snäll och så, så de e de viktigaste + att hon och jag kmr överens e ju bra =p jag sitter här och ska öva lite på engelska vii har jue prov på fredag =( inte så kul..

oxox

Heey

Heey bloggan, vad har nii gjort ida?? jag kom nyss hem, jag har varit i Handen först käkade jag lunch med mamma och sen mötte jag Carro, Elin och Emma där, vii hade as kul.. Sen fick jag en ny parfym av mamma ida, den luktar jätte gott =D

Heey =D

Heey, jag sitter här och lyssnar på musik och fixar lite saker, jag har inte gjort så mkt under dagen, jag har varit ute med Carro och Holger ( hennes hund ) innan de va vii ute med Boss..
Puzz

hellooo

Hellooo bloggen<3 vad har nii gjort iida? jag har bara varit hemma och chillat<3 jag va ute med boss en sväng oxå men annars bara lugnt<3

Älskar dejj!!

♥Helloo måste bara få skriva lite... Jag vet inte om du läste det här, men om du gör de Carro så ska du veta att jag älskar dejj och e så jävla tacksam över att du finns där för mej!♥ Jag är sjukt glad över att ha träffat dej och jag hoppas att du vet det och känner samma sak, du finns alltid för mejj till och med nu när jag har det lite jobbigt! Jag vill bara att du ska vara min kompis livet ut
Moa<3Carro älskar dejj syster!

Godnatt alla

Dåliig Update

Helloo bloggen, srry för den däliga updaten har nte haft tid.. aja ifa så har vii varit i Oskarshamn i helgen :D de va sjukt jävla roligt :p mamma gjorde klart sin ryggtavla ( tattoo ), jag & emilia va hos Robs ( tattooeraren ) tjej med hennes son och hans polare, de va as kul vi kollade på skräckfilm och va ute, på fredagen kollade vii typ bra på film vii hann bara kolla lite på filmen 1 timme typ, vii kollade på Motorsågsmasaken, sen i Lördags så va vii ute & typ "lekte" ele vad man ska säga vii sprang runt & Phille typ skrek på alla som va ute =D men och sen när vii kom in så kollade vii på en film som heter Hajen, det va as mysigt men jag somnade typ mitt i filmen och då började Oscar & Phille garva åt mej & då typ pekade jag Fuck you åt dom undermedvetet, & sen så ida tog jag två till hål i mina öron =p det var synd att vii var tvungna att åka hem, menmne de har ifa varit en sjukt grym helg, det va as kul..

Hugs and Kisses♥

RSS 2.0