Spanien, Mallorca, Alcudia

 Long time since!

Okejj, vad har jag gjort? Oj orkar inte berätta allt, kan iaf börja med att säga att jag har varit på Mallorca, Alcudia, men min gudfar/kusin Niklas och hans familj, Maria, Oliver, Oscar & Eric!
Haft två underbara veckor i solen med mycket värme och härligheter, medan dom här hemma i Sverige har varit avundsjuka på mig för att jag har fått ha det varmt när dom har haft skitväder, men jag ville inte åka därifrån, det finns 2 anledningar. Det är ett ställe som jag abslout kommer att åka tillbaka till, fleera gånger! 
När jag kom ut från flygplatsen här på Arlanda trodde jag att jag skulle dö, jag började nästan gråta, regnet stog som spön i backen och det var svin kallt jämfört med dom 35 graderna jag åkte från, jag hade shorts på mig så ja tog upp mjukisbyxorna från handväskan och drog på mig dom.
Vi hade mellan 35 och 40 grader varje dag och på kvällarna var det ca 25 grader, livet lekte!
Kunde jag vrida tillbaka klockan skulle jag göra det och stanna kvar där för alltid, speciellt fredagen den 13:onde, det brukar vara allas oturs dag, men det var min tur dag, hihi, I'm so happy! 
Jag funderar på att flytta dit, men mina föräldrar tyckte inte om den idén sådär jätte mycket, jag förstår dom inte, men ja, anyways så har jag haft det helt jävla underbart. Saknar det redan och det har inte ens gått en vecka sedan jag kom hem, hur ska det här gå?
Här hemma är det ju skitväder, det bara regnar och är inte speciellt varmt, igår hade vi iaf 22 grader och sol, jag och mamma åkte i caben (?) och hade taket nerfält. Jag har hunnit med mycket dom här dagarna, men jag vill inte packa upp resväskan ännu, det är då man verkligen förstår att äventyret är slut och jag åker inte tillbaka nu, jag får vänta ett tag, det känns jobbigt, det är tufft att vara hemma igen, men mamma har semester och är hemma med mig, iaf den här veckan, sen börjar hon jobbar igen och allt återgår till det normala, jag blir helt ensam hemma på dagarna och så, det ser vi inte fram emot!
Bilder från Mallis kommer inom kort (kanske)
 
Foto: Tack för 2 underbara veckor! <3
 
Ursäkt att jag ser ut som ett kiosk-mongo, men man måste bjuda på sig själv ibland oxå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0